Volimo dobar smokey eye, ali ono što ne volimo je pokušaj da ga skinemo na kraju dugog dana ili noći. Umesto bezuspešnog trljanja, samo da biste i dalje izgledali kao rakun, korišćenje pravog sredstva za skidanje šminke može bukvalno da istopi čak i dugotrajnu šminku, ne ostavljajući trag na vašem licu ili tupferu. Pošto dolaze u više oblika i formulacija za različite tipove kože, pomoći ćemo vam da suzite pretragu sa 3 najbolje opcije za uklanjanje šminke.

Kako smo izabrali najbolja sredstva za uklanjanje šminke

Prilikom odabira najboljih sredstava za uklanjanje šminke, uzeli smo u obzir njihove sastojke i druge važne karakteristike kao što su cena, tekstura, miris i pakovanje. Pored toga, uključili smo neke odstranjivače šminke koje smo koristili i voleli tokom godina, kao i nekoliko najbolje ocenjenih i visoko recenziranih opcija za kompletan vodič.

1. Bioderma Sensibio H2O Micellar Water

2. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

3. Balea Reinigungs öl

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Greške koje čine da lice izgleda starije TikTok/isabelle.lux


Izvor: Wanted V.P.