Izgled naših ruku zaista može mnogo da kaže o nama, tako da uredno oblikovani nokti i mekoća naših ruku govore da se zaista držimo onih malih, ali značajnih beauty rituala. Nega ruku nije tako komplikovana kao neka druga rutina nege kože, posebno zato što je možemo primeniti u bilo kom trenutku dana. Potrebna nam je samo hranljiva krema u svakodnevnoj torbi i naša nega je ispravna i dovoljna.

krema za ruke
Shutterstock 

Međutim, ono što nam se ne sviđa kod krema za rukeje vrlo čest osećaj masnoće koji ostavljaju nakon nanošenja, zbog čega ponekad odlažemo sa nanošenjem tokom dana. Kako je beauty svet svakim danom sve napredniji, ništa drugačije nije ni po pitanju formula brojnih krema koje se upijaju u kožu poput vode, ostavljajući je negovanom, mekom i zasićenom od spoljašnje hladnoće i vetra.

Kako svi u nekom trenutku tokom hladnijih meseci patimo od dehidracije ruku, u nastavku smo odabrali kreme za ruke koje će koži vratiti vlagu i regenerisati je, a na vama je da izaberete miris koji vam najviše odgovara!

dm Krema za suve i ispucale ruke

 Pročitajte još: ZATEZANJE KOŽE NA RUKAMA JE SVE POPULARNIJE MEĐU ŽENAMA: Ovako izgleda procedura i cenovnik novog tretmana