Mnoge žene imaju problem sa tamnim kolutovima oko očiju, a ako i vi mučite muku sa podočnjacima i ne možete da nađete efikasno rešenje koje će ih prekriti i da smanji natečenost, znajte da niste samo s ovim problemom. S ovim se bore i mnoge i slavne dame kojima čak ni skupi tretmani i kreme na pomažu da reše ove izazove.

Zato se odlučuju za bizarne trikove koji, kako one kažu, im pomažu u borbi sa podočnjacima. Naime, ovaj trik je postao poznat kada su Kim Kardašijan i Sandra Bulok ispričale svoja iskustva sa kremom za hemoroide. Sandra je najprije priznala da voli da koristi ovu kremu jer se lako “reši” podočnjaka.

"Dugo nisam znala da se krema protiv hemoroida može staviti i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila, bila sam oduševljena i od tada je često koristim", otkrila je Sandra Bulok.

Takođe, ovu kozmetičku caku primenjuje i Kim Kardašijan, a to je otkrio njen šminker.

"Ova krema zateže kožu. To je stvarno stari trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate", rekao je Mario Dedivanović. Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi zatežu vene i smanjuju crvenilo i uspešno se bore protiv otečenosti, piše Azra.

kim kardašijan sa svojim šminkerom marijom
KKW via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Kako se koristi krema protiv hemoroida za podočnjake?

Pre svega, obratite pažnju koja je krema za hemoroide u pitanju jer ne smete svaku staviti na lice. Te kreme su uvek masne, tako da će biti dovoljna količina zrna graška da podmiri vaše potrebe vlaženja kože oko očiju. Malu količinu kreme treba blago utrljati u kožu i jagodicama prstiju, ujutru i uveče, na čistu i prethodno opranu kožu.

Ako je problem sa podočnjacima intenzivan, radite ovo sve dok ne primetite pozitivne rezulate, a kada problem bude rešen, nanosite kremu preventivno, nekoliko puta nedeljno.

Bonus video:

Otkrijte kako da iz pomoć rumenila sakrijete podočnjake

Rumenilo za prekrivanje podočnjaka TikTok/makeupbyalissiac