PREKRIVAJU POPUT PUDERA, A NEGUJU KOŽU: Otkrijte najbolje CC KREME koje su savršena zamena podlogama

Otkrijte omiljene CC kreme koje pružaju lep, zdrav i ujednačen ten.

CC kreme koje prekrivaju poput pudera, a neguju kožu
Dior via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Ako ne volite da stojite pred ogledalom predugo i imate višeminutnu rutinu šminkanja, a ljubitelj ste prirodnog, negovanog izgleda kože lica, onda su CC kreme savršen izbor za tebe. CC kreme su slične popularnim BB kremama, a njihovo ime znači 'color correcting' te daju ujednačeniji i blistaviji izgled kože lica.

Umesto jakih podloga, svi make-up stručnjaci savetuju upotrebu CC krema koje su idealan proizvod ako ne želite da se odvajate od podloge tokom toplijeg godišnjeg perioda.

Puder je proizvod koji će ujednačiti izgled kože na licu i prikriti svaku nepravilnost, ali koji često teško legne na samo lice. Upravo zbog toga su CC kreme omiljena zamena za klasične pudere, a ako još niste probali ovaj proizvod, onda je pravo vreme da to promenite!

Ukoliko ste mislili da su CC kreme efikasne samo za dnevnu šminku, probajte sledeći put za večernji izlazak da toniranu kremu fiksirate puderom u kamenu kako biste joj dali na dugotrajnosti tokom cele večeri.

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30

La Roche-Posay Rosaliac CC krema

Farmasi Skin Perfecting CC krema

Bonus video

PRETVORITE PUDER U PENU ZA KAPUĆINO: Trik kojim ćete dobiti kožu koja je savršeno pokrivena, a deluje prirodno TikTok/rose.friederike

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši