Ukoliko spadate među žene koje muče muku sa podočnjacima i ne možete da nađete efikasno rešenje koje će ih prekriti i smanjiti natečenost, znajte da niste sami na svetu sa tim problemom.

Sa ovim problemom bore se i slavne dame kojima čak ni skupi tretmani i kreme na pomažu da reše ove izazove.

Zato se odlučuju za bizarne trikove koji, kako one kažu, im pomažu u borbi sa podočnjacima. Naime, ovaj trik je postao poznat kada su Kim Kardašijan i Sandra Bulok ispričale svoja iskustva sa kremom za hemoroide. Glumica je najprije priznala da voli da koristi ovu kremu jer se uz nju lako “reši” podočnjaka.

Sandra Bulok tvrdi da joj krema ze hemoroide ublažava otečenost od podočnjaka
Shutterstock 

„Dugo nisam znala da se krema protiv hemoroida može staviti i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila, bila sam oduševljena i od tada je često koristim”, priznala je Bulokova.

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i zvezda Kim Kardašijan, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

Šminker Kim Kardašijan otkrio je da rijaliti zvezda godinama koristi kremu za hemoroide kako bi se rešila podočnjaka
printscreen/instagram 

Ova krema zateže kožu. To je stvarno stari trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate”, rekao joj je on.

Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi zatežu vene i smanjuju crvenilo i uspešno se bore protiv otečenosti, piše Azra.

Kim je poznata kao neko ko ima naporan tempo a na njenom licu retko viđamo podočnjake
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kako pravilno naneti kremu za hemeroide na podočnjake?

Operite i obrišite lice temeljno kako biste se rešili nečistoća i pojačali efekat hidratacije. Malo kreme protiv hemoroida stavite na prst i nanesite na nežni deo kože oko očiju. Ne nanosite previše kreme. Veličina graška ispod svakog oka biće sasvim dovoljna. Kremu nežno utrljavajte na podočnjake sve dok se potpuno ne upije u kožu. Masirajte nežnim pokretima, ali pazite da ne izgrebete ili iziritirate podočnjake noktima.

Kremu nežno utrljavajte na podočnjake sve dok se potpuno ne upije u kožu
Shutterstock