ŠTA SU MAGLICE ZA LICE I KAKO SE KORISTE? Pored toga što neguju ten i čine ga blistavim, imaju još jednu važnu primenu

U beauty svetu sve popularnije su maglice za lice. Kako se koristi ovaj prizvod i šta on predstavlja za kožu, otkrivamo u nastavku...

Kako se koriste maglice za lice?
Shutterstock 

Za vreme visokih temperatura sve o čemu razmišljamo jeste kako se osvežimo tokom dana.

Osim dovoljnog unosa tečnosti, nije naodmet imati pri ruci i jedan skincare proizvod koji je zapravo pravi spas od nepodnošljivih vrućina i koji ruža koži negu koja joj je u letnjim mesecima i tek ako potrebna.

Sigurni smo da ste do sada čuli za maglice za lice, ali se iste iz nekog razloga ne pronalaze u vašoj svakodnevnoj rutini.

Maglice su zapravo sprejevi za osvežavanje kože koje možete nanositi u bilo kojem trenutku dana, a posebno volimo da ih koristimo kada su napolju visoke temperature. Reč je o proizvodu čija je baza zapravo vodena tečnost koja se nanosi na lice uz pomoć raspršivača.

Maglice su sprejevi za osvežavanje kože
Shutterstock 

Osim vode, maglice sadrže i druge vredne sastojke za negu kože lica kao što su popularna hijaluronska kiselina i razni antioksidansi, a možete ih koristiti bilo kada.

Funkcija maglica je takva da brzo ohladi i osveži izgled kože te su razni načini njihovog korišćenja - od toga da ih koristite kao prvi korak u svojoj rutini nakon čišćenja kože lica, kao pripremu za nanošenje seruma ili kao proizvod za setiranje make up-a, zahvaljujući čemu on neće 'skliznuti' s kože lica.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši