Svi znamo za poznatu frazu "manje je više", a ona najviše vredi u našoj rutini šminkanja, posebno tokom ovih vrućih letnjih dana.

Mala količina negujućeg pudera biće dovoljna da proizvod na licu ne izgleda preteško, ali da svejedno prikrije nedostatke poput podočnjaka, flekica, crvenila, a usled manjeg apliciranja proizvoda lice će se sporije prosijati.

Nema sumnje da će papirići za matiranje i puderi za setovanje svakako beležiti porast u prodaji tokom narednih meseci, a kada govorimo o matiranom tenu, serija 'Euphoria' i TikTok posebno su popularizovali jedan proizvod.

Reč je o Indeedovoj Nanoblur Instant Skin-Blurring kremi koja je postala viralna nakon što je otkriveno da ju je makeup artistkinja serije 'Euphoria', Doniella Davy koristila na setu umesto tečnog pudera. Tvrdeći da je najbolja krema za matiranje kože na tržištu, Nanoblur ne samo da 'bluruje' ten, već i minimalizuje bilo kakve mrljice na koži, te smanjuje sjaj, a ostavlja za sobom svilenkasto glatku završnicu.

Najfascinantnija stvar u vezi sa Nanoblur kremom jeste činjenica da ga možete koristi kao prajmer ili proizvod preko šminke. Ako potražite proizvod na TikToku ili Instagramu, pronaći ćete more videa u kojima kreatori nanose proizvod, a koža im je instant matirana i zaglađena, kao da ste preko nje stavili filter sa Instagrama. 

Šminkerka i TikTok influenserka Glamzilla isprobala je Nanoblur na čistom licu i koža joj je nakon nanošenja imala transformisan izgled. 'Ovo je toliko brzo počelo da deluje, šokirana sam efektom', dodala je. U nastavku pogledajte video.

Ova krema zameniće svaki puder TikTok/@glamzilla

Naime, kompleks nano optičkih prizmi u ovom proizvodu matiraju kožu jer sadrže veliku količinu elastomera (fleksibilne smese). Nanoblur formula takođe hidrira i čini kožu mekšom jer sadrži silikon i glicerin.