Leti težimo ka tome da se u svakom trenutku osećamo sveže, što zbog visokih temperatura i nije baš najjednostavniji zadatak. Ponekad vrućinu ne mogu pobediti ni omiljeni parfemi koji kao da ispare s kože svega nekoliko minuta nakon što ih naprskamo, stoga je pravo vreme da u svoju svakodnevnu skincare rutinu uvrstite novog, omiljenog saveznika! 

Teške i hranjive kreme za telo sve češće zamenjujemo laganim i negujućim losionima. Prednost losiona je ta što ne sedaju preteško na kožu te joj istovremeno omogućavaju dubinsku negu i osećaj hidratacije tokom celog dana.

Danas se na tržištu može pronaći pregršt proizvoda za negu kože tela, a nama su posebno omiljeni oni koji svojim mirisom opasno konkurišu poznatim parfemima. 


Ono što volimo kod ovih mirisnih losiona jeste to što se neodoljive note zadržavaju na koži duže od parfema, bez obzira na to koliko je naš svakodnevni tempo užurban. 

Ako spadate među one koji ne mogu da zamisle svoj outfit bez parfema koji zaokružuje celokupni look, onda se ovakav tip proizvoda mora pronaći na vašoj kozmetičkoj polici.

U nastavku smo izdvojili nekoliko mirisnih favorita koji će sigurno transformirati vašu svakodnevnu negu kože te joj pružiti miris kojem baš niko neće moći da odoli!

giorgio armani, narciso rodriguez Losioni sa parfemskim mirisom su idealan izbor tokom leta!