Od svih kozmetičkih proizvoda koje svakodnevno koristimo, parfem predstavlja nešto najličnije.

Leto je poseban deo godine kada želimo da iskažemo svoju individualnost i samouverenost, a kojim ćemo to kozmetičkim proizvodom bolje uspeti nego - parfemom?

Ovog leta želimo da uživamo u svim stvarima bez opterećenja, a uz takvo raspoloženje najbolje se matchuju parfemi svežih mirisa.

Iako je izbor parfema definitivno teška i veoma lična stvar, predlažemo da sledeću listu sačuvate u svojoj galeriji na telefonu, kako biste znali odakle da započnete istraživanje sledeći put kada se uputite u šoping.

Najlepši parfemi za leto.
Instagram 

Na kraju krajeva, u narednih nekoliko meseci moraćemo da nadoknadimo sve propušteno, a za to će nam biti potrebno mnogo različitih parfema, kako za odlazak na posao, tako i za odlazak u klub.

Verovatno već znate da jedan parfem neće isto mirisati na dve osobe, koliko god one slične bile. Hemija našeg tela je sasvim jedinstvena, pa samim tim, na jedinstven način obrađuje sve sastojke koje parfem sadrži, pretvarajući ih u alhemiju nota i mirisa, koji nas opijaju, mame i privlače. 

Ipak, verujemo da će vam se ovi parfemi dopasti već na prvu, razlog tome su njihove predivno dizajnirane bočice koje će savršeno izgledati na kozmetičkom stočiću ili polici i, po našem mišljenju, prelepo će upotpuniti vaš letnji vibe svojim svežim i opojnim notama.

screenshoot/fragrantica.com/ Parfemi koje ćete poželeti da nosite celo leto!