Potpuno prirodan i besplatan tretman, koji će vam održati mladalačku izgled, a za vidljive rezultate neophodno je da odvojite svega nekoliko minuta dnevno.

Na našem licu postoji oko 52 mišića! Kako treniramo naše telo da bismo oblikovali svoje mišiće, tako je važno i da radimo vežbe za lice. Na taj način ga održavamo u formi, ublažavamo postojeće bore i sprečavamo pojavu novih.

joga za lice
Shutterstock 

Zagrejte se pre početka vežbi

Savetuje se da u početku vežbe radite pred ogledalom, kako biste ih što bolje savladali. Pre nego što počnete sa vežbanjem važno je da se zagrejete, to pomaže mišićima da se oslobode napetosti, a takođe i ubrzava cirkulaciju. To ćete učiniti tako što ćete blago štipkati kožu jagodicama prstiju u smeru odozgo prema dole, dok ne osetite toplotu.

Nakon treninga lica savijte se kao da želite da dodirnete prste na nogama, a ruke opustite pored tela. U tom položaju ostanite nekoliko sekundi i dišite duboko.

Vežbe pogledajte u sledećem video snimku:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Masaža lica protiv bora na čelu TikTok/sarafinamancuso


Izvor: Wanted V.P.