Nekada sam Jutjub kanale i profile na Instagramu pratila jer me je to prevashodno zanimalo, a danas pratim između ostalog i zbog toga što moram da budem u toku sa poslednjim dešavanjima.

Danas vam predstavljam 5 profila koje vode potpuno normalne i prirodne žene sa jednom osobinom - mnogo vole kozmetiku. One su informisane, pametne i njihovo mišljenje ima težinu. Ako ih do sada niste pratili, sada je vreme da počnete!

Baby Tuna

Pregršt korisnih informacija, zabavan sadržaj i storiji zbog kojih ćete se zaljubiti u Jelenu. Ona priča normalnim jezikom, preporučuje uglavnom pristupačnu i svima dostupnu kozmetiku i kod nje ćete uvek otkriti nove i zanimljive proizvode.

Šminka i ostalo

Zlatana, vlasnica profila i sajta zlatana.com je OG naše beauty scene. Ona je bila maltene prva beauty blogerka (reč koja je zamenjena sa influnserka), ima ogromno znanje i iskustvo i njeno mišljenje jako poštujem. Super je i za sve vas preko 40 godina.

Beauty Axiom

Jelena je pre svega farmaceut po profesiji što vam već govori dovoljno. Ona priča iz ugla profesionalca, poznaje materiju iznutra i sve što kaže ima dodatnu dozu težine. Obavezno bukmarkujte i njen blog beautyaxiom.com.

Šta mi treba

Snežana je definitivno veliki zaljubljenik u negu kože i šminkanje i od kad je pratim njen sadržaj postaje sve bolji i lepši. Ona strastveno piše o kozmetici i to se prosto oseća. Praćenje njenog profila je must have, a obavezno pogledajte i blog stamitreba.com.

Komomoru

Ukoliko ste opsednuti Korejskom kozmetikom, Majin profil treba da zapratite! Ona vrlo studiozno opisuje svoja iskustva sa proizvodima, ima odlično znanje i pregršt stvari je isprobala. Dodatni plus - šarenolike fotke na feed-u kojima nećete odoleti!