ŠAMPONI SA KERATINOM ZA UVEK ZAGLAĐENU I MEKANU KOSU: Izdvojili smo najbolje koji podstiču rast i neguju vlas

Niste spremni na profesionalni keratin tretman kose? Isprobajte šampone koji daju sličan efekat!

Shutterstock

Borba s neposlušnom kosom i sitnim kovrdžama koje je ponekad nemoguće zagladiti ume vrlo brzo da iscrpi, te ne čudi što je sve veća potreba žena da na što lakši način postignu glatku i sjajnu kosu. Najčešće se kao rešenje javljaju keratinski tretmani u frizerskim salonima, koji deluju na smanjivanje neposlušnih vlasi i kosi daju predivan sjaj.

Ipak, mnoge od ovakvih tretmana odvraća njihova cena, a i mogućnost oštećenja kose u slučaju da tretman nije urađen ispravno. Nezavisno od toga da li se odlučujete za tretman keratinom u frizerskom salonu ili ne, kod kuće možete isprobati šampone s ovim sastojkom koji će pomoći pri postizanju glatke i sjajne kose, kao i njenoj obnovi.

Kérastase Discipline Bain Fluidealiste šampon s keratinom za zaglađivanje neposlušne kose

Keratinska tehnologija kompleks Morpho-Kératine u ovom šamponu obnavlja fleksibilnost kose i podstiče stvaranje volumena i forme kose. Savršeno zaglađuje neposlušnu kosu i sprečava kovrdžanja te kosi daje mekoću i elastičnost.

Oribe Magnificent Volume šampon s keratinom za volumen kose

Slaba i oštećena kosa često izgleda beživotno, a zahvaljujući polimerima u formuli ovog šampona koji učvršćuju vlasi, ovaj šampon za volumen čini kosu jačom te joj daje dodatnu lepršavost. Ujedno i učinkovito čisti teme i jača vrhove kose te kosi vraća prirodni sjaj.

Grow Gorgeous Intense šampon s keratinom

Bogata hranjiva formula Grow Gorgeous šampona obnavlja tanku i suvu kosu sklonu opadanju te je čini čvršćom i punijom. Ovaj veganski šampon s keratinom, kofeinom, biotinom i niacinamidom jača kosu, pruža joj zaštitu i osigurava hidrataciju i daje joj gušći i bujniji izgled.

HASK Keratin Protein Smoothing šampon za kosu s keratinom

Keratin Protein Smoothing šampon idealan je za kovrdžavu, suvu ili farbanu kosu i svakodnevnu upotrebu na kosi kojoj pruža sjaj i mekoću. Oštećenoj i farbanoj kosi pruža potpuni preobražaj, a neukrotiva kose biva revitalizovana.

Virtue Recovery šampon za kosu s keratinom

Keratin u formuli Virtue šampona identičan je onom koji proizvodi ljudsko telo, a ovaj šampon s kose uklanja sve nečistoće i naslage proizvoda i masnoće, a nežno je i čisti. Virtue Recovery šampon obnavlja oštećenu kosu i ostavlja je mekom i fleksibilnom.