NAJGORA FRIZURA U ISTORIJI PROGLAŠNA ZA NAJTRAŽENIJU U 2022: Nose je slavne dame, a evo zašto ima 7.7 milijardi pretraga

Iako nisu svi oduševljeni odlukom, mullet je proglašena za najtraženiju frizuru 2022. godine.

Instagram

Majli Sajrus iznenadila je sve kada se 2019. odlučila za neobičnu mullet frizuru, savremenu varijantu 'fudbalerke'. Slojevito ošišana kosa mnoge je podsetila na nezaboravne 80-e kad su ovakvi stilovi bili podednako cenjeni kod pripadnika oba pola.

Malo ko je verovao da će legendarni "Mullet" iz 70-ih ikada ponovo biti na radaru trendseterki, ali i to se dogodilo. Nekada su ovu frizuru nosili David Bowie, Pat Sharp i druge zvezde tog vremena, a danas je gotovo zaštitni znak nekim od najlepših žena ovog vremena poput Rijane, Holzi, Zendaje, Demi Lovato i mnogim drugim.

Slobodno se može reći da je Mullet obeležio 2022. godinu, svidelo se to nekome ili ne, jer su i društvene mreže preplavljene različitim primerima frizure koja je dobila status kultne. Samo u proteklih 12 meseci, Mullet je na TikToku pretražen 7.7 milijardi puta, a na Google-u 2.24 miliona puta, što je, složićete se, poprilična brojka za jednu frizuru. 

Sve je počelo sa Wolf cut-om, te je bilo samo pitanje vremena kada će se i Mullet vratiti na beauty tron. Ovakav način šišanja idealan je za one koji žele divlji, rokerski izgled, bez preteranog gubljenja vremena na stilizovanje. Dovoljno vam je malo pene, i spremni ste za polazak - što je neurednije, to bolje.

Međutim, daleko od toga da i Mullet ne može da izgleda elegantno i uglađeno, čemu svedoče brojni primeri slavnih dama koje su ovu frizuru iznele sa blago uvijenim krajevima, sa manjim prelazima između lejera, čime se dobio mekši i ženstveniji izgled. 

U čemu je tajna mullet frizure?

  • Pristaje svakom tipu kose
  • Dobro stoji svakom obliku lica
  • Laka za održavanje
  • Prilagodljiva svakoj situaciji i događaju
  • Sa ovim tipom frizure možete se igrati (skoro) kako god želite. Možete, a i ne morate da se fenirate, pomoću pegle za kosu napravićete kakav god stil želite u svega nekoliko minuta, dovoljno je i kratka i duga kako za "tomboy vibe" tako i da odajete utisak intrigantne, naravno, ukoliko to želite.

U prevodu - Mullet je definitivno namenjen devojakama i ženama koje su cool i žele tako i da izgledaju. Pretražite na internetu hashtag #mullethaircut i ko zna, možda pronađete inspiracija za sledeću posetu frizeru.