KONTRAST BALAJAŽ JE NAJTRAŽENIJA FRIZURA U SALONIMA It devojke se utrkuju koja će pre da je ponese, a izgleda tako moćno

Kontrast balajaž je definitivno najpopularnija frizura ovog leta, a trendseterke je uveliko traže po salonima.

Instagram

Devedesete su se definitivno vratile na velika vrata kako kada je reč o odevanju, tako i kada se radi o frizurama.

Izraženi pramenovi kakve su nekada nosile sve najveće zvezde sada su dobili modernijeg naslednika - kontrast balajaž.

Ovaj način farbanja veoma je brzo stekao ogromnu popularnost ponajviše jer je veoma ahvalan za održavanje jer ne zahteva konstantno farbanje, štoga ujedno čini i idealnim za leto.

Sa jedne strane kombinuju se face framing pramenovi, koji uokviruju lice, a kombinuje se nekoliko njiansi plave - ledena, boja peska i takozvana mushroom, odnosno pečurka plava.

Koren kose, odnosno baza je tamnija, čime se dobija kontrasni efekat, a ceo look ima onaj grundge prizvuk devedesetih.

Takođe, balajaž se izvlači nisko, te je sjajan a prekrivanje kada poželite da se mžda kasnije prefarbate u prirdnu boju.

Kontrast balajaž najviše su prihvatile brinete, i prirodne crnke koje žele promenu, ali nisu sigure da li su za to da potpuno pređu u tabor plavuša.

Najbolje od svega je i to što kontrast balaja podjednako dobro izgleda i sa ravno feniranom kosom, ali i kada je uvijete, ili pak nagužvate rukama sa malo pene.

It devojke već uveliko ovu frizuru traže po salonima, te bacite pogled na neke od varijanti najpopularnije frizure leta 2022.

Instagram Konstrast balajaž je hit frizura sezone.