Među mnoštvom TikTok beauty trendova može se pronaći puno trikova i saveta koji mogu unaprediti tvoju beauty i make up rutinu. Često naiđemo i na slatke inspirativne ideje za nove frizure, a jedna od takvih je i frizura ispletenog repa, koja je trenutno pravi hit na ovoj društvenim mrežama.

Jednostavna i svestrana frizura odlično se uklapa u sve outfite, a savršen je izbor za leto jer ćete na taj način kosu skupiti u stylish ispleteni rep pa vam neće smetati prilikom letnjih vrućina.

Rep pletenica na TikToku je naravno dobila i nekoliko izmenjenih verzija pa su tako mnoge TikTok beauty korisnice u klasičnu frizuru dodale cik-cak razdeljak ili razdeljak na sredini, ekstenzije u boji i ukrase.

Trik za savršenu pletenicu u repu je pravilno korišćenje velike količine gela za stilizovanje kose kako bi sve ostalo na mestu i kako ne bi bilo sitnih pramenova koji štrče. Nakon što nanesete gel, kosu morate začešljati za savršeno glatku frizuru.

Isprepletani rep  tiktok/@jamievanslooten

Nakon što ste skupile kosu u rep, jednostavno ispletite pletenicu i ukrasite je slatkom scrunchie gumicom! Frizuru možete dodatno učvrstiti dodatkom laka za kosu. Za nešto dramatičniji look, uvek možeš dodati ekstenzije ili svetlucave ukrasne dodatke!

Ovaj letnji look je savršena frizura koju možete napraviti na brzinu i odlično će izgledati u svim prilikama, a ovu frizuru slobodno možete "preneti" i u druga godišnja doba!