SVETSKI STILISTI SU SE JEDNOGLASNO SLOŽILI: Ovo su najlepše nijanse i savršene su za jesen

Otkrijte u nastavku koja je najlepša boja kose za jesen po mišljenju svetskih stilista

Instagram

Ako si mislila da je svetlija boja kose rezervisana za topliji deo godine, prevarila si se! Svetle nijanse popularne su tokom jeseni i zimi, tvrde frizeri.

Nekoliko poznatih brineta baš je prelaskom u jesen odlučilo da svoju kosu oboji u plavo, a za to su se pobrinuli neki od najvećih svetskih stilista za kosu.

Mnogima se svidela promena Kloi Kardašijan koja se ovih dana nakon prirodnijih nijansi vratila plavoj boji i to pepeljasto plavoj s platinastim pramenovima.

Ako si ljubitelji nešto prirodnijih plavih nijansi onda će ti svideti i ostale nijanse za koje su svetski stilisti najavili da će biti veliki hit, a ujedno ih smatraju i najlepšima.

Blond 70-ih će se vratiti na velika vrata što znači da će biti popularni zlatni, odnosno medeni tonovi kose koji odlično odgovaraju frizurama sa zavesa šiškama i opuštenom loknama.

Povratak će zabeležiti i 90-e, tačnije plava nijansa koju je nosila Pamela Anderson - svetli blond s bisernim pramenovima koji stvara odlično ravnotežu između toplih i hladnih tonova. Stilisti smatraju kako je takva verzija plave kose istovremena slatka, piše miss7.24sata.hr.