Želiš kovrdžavu kosu ali strahuješ kako bi aparati poput figara ili pegle mogli oštetiti tvoju kosu? Bez brige, društvene mreže su prepune različitih savjeta koji će ti omogućiti željene lokne bez upotrebe alata koji rade na bazi toplote.

Od juna prošle godine, Google beleži porast pretraživanja pojma 'heatless curls', odnosno kovrdže bez toplote, za neverovatnih 967 posto. U davanju korisnih saveta prednjači društvena mreža TikTok, a videi označeni haštagom 'heatless curls' prikupili su impozantnih 564 miliona pregleda. A ova brojka raste iz dana u dan...

Tako smo imali priliku da vidimo razna zanimljiva rešenja, a jedno od njih je kreiranje kovrdža uz pomoć kaiša od kućnih ogrtača. Kako to izgleda proveri u nastavku:

Čarape su još jedan neočekivani alat koji ti može osigurati kovrdže iz snova. Ovu metodu praktikuje i voditeljka Nikolina Pišek.

U kreiranju idealnih kovrdža od pomoći bi ti mogla biti i stara majica. Ne veruješ? Pogledaj video koji je oduševio 80.000 korisnika TikToka. 

@mypawfectfamily Super in-depth video coming on YouTube! #mypawfectfamily#browngirl#noheatblowout#frizzyhair#longhairgoals#healthyhairtips♬ On The Floor - Jennifer Lopez