Bliži se leto, a sa njim se najavljuju i glavni trendovi u svetu frizura. Da, opet promene. Ipak, predstojećeg leta prirodna kosa će biti u trendu, bez obzira da li je ravna ili kovrdžava. Takođe, jedan od velikih trendova tokom letnje sezone biće modni dodaci u kosi - mašne, marame ili šnale - šta god da odaberete biće dobro. Pored prirodne kose (posebno prirodno osušene nakon kupanja), kao i svakog leta, kratka kosa će biti još popularnija jer je lakša. Tokom leta i naša kosa i mi priželjkujemo kosu koja nema mnogo veze sa njom i dozvoljava nam da budemo malo lenji. Ali počnimo redom...

Rajfovi za kosu

Sećate se kada su bili veliki trend u eri serije 'Tračara'? Ko može da zaboravi fantastičnu Bler Voldorf i njenu ogromnu kolekciju rajfova? E pa, vraćaju se u modu tokom leta 2024. Sve više zvezda voli ovaj trend, a jedna od njih je i Ešli Park iz serije 'Emili u Parizu'. Ako ih nose it devojke, onda ćemo i mi!

Rajfovi za kosu su trend leta 2024
Instagram 

Što je prirodnije - to bolje!

U skladu sa željom za opuštenim odmorom i letom bez razmišljanja o tome kakvu frizuru imamo, minimalizam će biti hit. To su frizure koje zahtevaju minimum napora, kao što je nanošenje pene na kovrdže ili prirodne lagane talase. Prirodnost na prvom mestu.

Mokra frizura

Kosa koja izgleda kao da smo upravo izašli iz mora i sada je počešljana biće jedan od najvećih trendova za kosu. Mokra kosa je kosa zalizana unazad sa puno gela. Volimo ovu frizuru jer uvek izgleda hot.

Pletenice

Uvek popularna letnja frizura su naravno - pletenice. Za koji god stil da se odlučite – riblja kost, bokserske ili Pipi Duga Čarapa, biće top.

Šiške na jednu stranu

Ako već imate šiške ili slojeve koji uokviruju vaše lice, samo razdvojite kosu na jednu stranu da biste postigli ovaj izgled. Ali ako želite da se ošišate, potražite šiške koje su što duže kako biste ih stilizovali što je lakše moguće. Izaberite stranu lica koja vam se više sviđa, a možete ih nositi ravno ili blago uvijene.

Bonus video

Frizura za 2 minuta za dugu kosu Tiktok/ayseacun_

Izvor: Wanted A.N.