Bob frizure su godinama vladale svetom lepote i definitivno ne pokazuju znake usporavanja u 2024. Veoma su šik, ali ovih dana izgleda kao da postoje milioni stilova bob frizura koje možete izabrati. Od mini bob-a do dad bob-a, pa čak i “curtain” boba, inspiracije nam svakako ne nedostaje. Ali kako da znamo koji stil je najbolji za nas? Pa, jedan od načina na koji to možemo da shvatimo je da prvo identifikujemo svoj oblik lica.

Kada saznamo kakav oblik lica imamo, mnogo je lakše znati koja će nam frizura najbolje pristajati. Ako ste među onima koji imaju okrugli oblik lica, možda se pitate da li bob frizura pristaje tom obliku i kakvu frizuru u ovom slučaju izabrati. Pre svega, bob frizure su savršene za okrugla lica jer imaju moć da ih uokvire na najlepši mogući način, ali to zavisi od dužine, oblika i stila boba koji odaberete! Na sreću, stručnjaci često dele razne savete na internetu, pa smo istražili najbolje bob frizure za one sa okruglim oblikom lica.

Najbolje bob frizure za okrugli oblik lica

Vredi napomenuti da iako preporuke u nastavku mogu biti od pomoći kada tražite svoju sledeću frizuru, naravno da možete nositi bilo koju frizuru, boju kose ili dodatak za kosu koji volite, bez obzira na oblik lica. Vaša kosa i frizura su potpuno lični izbori i svako može da ih oblikuje kako želi. Ali ako se mučite s izborom, možda će vam se posebno dopasti ove bob frizure.

1. Bob s razdeljkom na strani

2. Collarbone bob

3. Asimetrični bob

 Bonus video

STEPENASTO ŠIŠANJE NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE 50+ TikTok/bishop_branding

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.