Zavesa šiške su veliki trend poslednjih godina, a nosile su ih mnoge zvezde. Bile su dodatni element frizuri, i dale bi svakom izgledu volumen i naglasak na licu. Međutim, sada je na pomolu novi trend frizure, radi se o šiškama takve dužine da se spajaju sa trepavicama. Naravno, na engleskom je odmah skovan novi naziv za ove šiške - eyelash bangs.

Šiške koje se spajaju sa trepavicama su trend koji je bio popularan 90-ih godina, a licu daju mršaviji izgled. Ove šiške su same po sebi tanje, ali njihova glavna karakteristika je dužina. Posebno ih je lako oblikovati na ravnu kosu, ali uz odgovarajuće alate dobro će izgledati i na kovrdžavoj kosi. Iako se u početku može činiti da su ove šiške predugačke, upravo zbog toga su toliko voljene - daju seksi izgled kada se nose ravne.

Uokviruju lice

Ove šiške će izgledati posebno dobro ako kosu zavežete unazad ili je jednostavno povučete sa lica i pustite da vam šiške padnu preko lica. Na taj način ćete dodati dimenziju i uokviriti lice na laskav način.

Duga kosa

Šiške do trepavica sa veoma dugom kosom su kombinacija iz snova. Ovakve šiške dodaju slojevitost dugoj, ravnoj kosi. Jednostavno uvek izgledaju sjajno i svaki dan izgledate kao da ste naporno radili na svojoj kosi.

Ekstra duge šiške

Kako da znate da li su vaše šiške u trendu? Pa, ako vam blokiraju pogled, najverovatnije jesu. Ako vam ometaju pogled, dovoljno su dugačke da ih peglom pretvore u zavesa šiške ili da ih odmaknete od lica na bilo koji način. Međutim, volimo dramatičan izgled koji donose svojom dužinom.

Obožavamo ove šiške jer se mogu nositi na mnogo načina, i iako izgledaju sjajno sa prirodnom, raspuštenom kosom, postoji nešto posebno kada se nose i sa vezanom kosom.

Bonus video

ŠIŠKE LEPŠE, KOSA IMA VEĆI VOLUMEN instagram/melisekrem

Izvor: Miss7hr/ Wanted V.P.