Sezona žurki je zaista je pred nama. Sada je vreme da uzmete šljokičavu odeću i visoke potpetice i pripremite se za sve predstojeće božićne zabave. Jedna stvar o kojoj sam razmišljala je kako da stilizujem kosu. Budući da na mrežama dobijamo mnogo inpriracije, na svom telefonu već imam mnogo sačuvanih inspo frizura za zabavu. Od zabavnih aksesoara za kosu poput mašni do šik punđi i zalizanih stilova, postoji toliko mnogo prazničnih opcija.

Uz to, moja prijateljica je nedavno ošišala kosu na bob i rekla da se muči da pronađe šik frizure za zabavu za one sa kraćom kosom. Nije tajna da su svi trenutno opsednuti bob-om, pa sam mislila da je sasvim ispravno da sada istaknemo najbolje trendove i stilove bob frizure za praznične žurke koje možete isprobati ovog decembra, piše Who What Wear.

Posle mnogo istraživanja, uspela sam da pronađem vrhunske stilove sezone i verujte mi kada kažem da ćete biti opsednuti svakim od njih. Nastavite da skrolujete za najbolje trendove bob frizure za žurke.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer


Izvor: Wanted A.N.