Nekad, sve što nam treba je suptilna promena boje kose da bismo se instant osećale bolje. Dakle, nikakvi drastični prelazi, ništa nepromišljeno i naglo, već svedeno, elegantno, zavodljivo, prirodno, a frizura koja je poslednjih nedelja jedna od najpopularnijih je upravo jedna od takvih. 

Reč je o babylights pramenovima koji nisu vezani samo za jednu boju kose, već ih mogu nositi i plavuše i crnke i brinete, a njihova draž leži u tome što frizuri vizuelno daju na volumenu, a licu na svežini, zbog čega su #1 ukoliko tražite stil koji će vam vizuelno podmladiti lik.

Babylights su meko, suptilno naglašavanje prirodne boje, a u te svrhe neretko se koristi nekoliko nijansi koje idu od svega par nijansi svetlije od vaše kose, do nešto većeg kontrasta kada je reč o smeđoj i crnoj kosi.

Kod plavuša ova "formula" ide obrnuto - startuje se sa jedva tamnijim pramenovima, do nijanse koja varira između boje žita ili peska. 

Veliki plus kod ovakvih pramenova je i to što nećete morati da se farbate redovno, a frizura će zadržati početni oblik, jer se babylights i ne izvlače od samog korena, već u formi balajaža.

U nastavku pogledajte neke primere najpopularnijih pramenova trenutno i kako izgledaju na kojoj boji kose:

Pročitajte još: 4 TRENDY FRIZURE ZA JESEN/ZIMU 2023: Ako se spremate za važan događaj, pokažite ove stilove vašem frizeru

Bonus video:

NOVA FRIZURA PODMLADILA ŽENU ZA 10 GODINA Instagram/holly_styleshair