Nema sumnje da je bob frizura i ove jeseni na tronu najpopularnijih. No, sada su nešto traženiji duži, takozvani lob stilovi, ravno sečeni, koji dobro izgledaju i sa i bez stilizovanja. Takođe im je prednost što kosu možete vezati kad ustreba, a da to izgleda veoma chic i stylish. 

Blunt dugi bob može da izgleda i veoma glamurozno, što se dalo videti i na primeru influenserke Ene Lune čije je nedavno izdanje bilo sinonim za glamur.

Ravni bob sa mnogo volumena odlučan je način da dobijete elegantnu frizuru i za posao i za grad, a za ovako nešto potrebno vam je maksimum pola sata. 

Ukoliko je vaš izbor frizura bez upotrebe toplote, donosimo detaljni tutorijal kako da dobijete frizuru baš poput Enine i oduševite sve svojim izdanjem. 

Potrebno:

  • Četka
  • Vileri
  • Malo laka za kosu
  • Šnalice

Kako do boba sa više volumena

11:45
Korak 1

Kosu operite i osušite

Kosu operite i lepo osušite, a ukoliko nemate vremena za to, dovoljno je da nanesete šampon za suvo pranje i dobro potrljate teme.

12:02
Korak 2

Uvijte kosu viklerima

Potom je potrebno uviti kosu pramen po pramen. Za volumen je najbolje koristiti veće viklere, i pramenove uvijate od lica, baš kao u video tutorijalu.

Kako do bob frizure sa više volumena TikTok/thegreylayers

12:03
Korak 3

Naprskajte lak

Ne zaboravite da naprskate malo laka na kosu kada pramen uvijete viklerom, a za rezultate koji će duže trajati, možete naneti i malo pene pre uvijanja.

12:04
Korak 4

Nakon pola sata skinite viklere

Nakon pola sata možete slobodno da skinete viklere, a potom kosu protresite prstima. Ukoliko morate da se očešljate, koristite češljeve sa širokim, razmaknutim zupcima.

12:05
Korak 5

Stilizujte kosu kako volite

Frizuru namestite onako kako vam se dopada. Možete prebaciti kosu sa jedne strane, ili naglasiti šiške kako je to uradila Ena Luna. Preporuka je da potom još malo naprksate laka i spremne ste za polazak.