Često kažemo da je kosa naš najlepši ukras, pa ne čudi što se na našoj kozmetičkoj polici nalaze razni proizvodi koji se prvenstveno koriste za njenu negu i stilizovanje. Ono što je mnogima neizostavno u svakodnevnom kreiranju željene frizure su razni uređaji poput fena, pegle ili lokne pomoću kojih vrlo lako postižemo izgled kose kao iz salona. Međutim, ne tako davno, na tržištu se pojavila još jedna varijanta iz kategorije alata za oblikovanje kose, kojoj nije trebalo dugo da zauzme brojne kozmetičke police...

U pitanju je električna četka kao malo praktičnija varijanta stilizovanja kose, koja će vam umnogome olakšati svakodnevnu rutinu. Električna četka zapravo funkcioniše kao klasična četka, koja osim što raščešlja kosu, istovremeno, zahvaljujući toploti, lepo je zaglađuje uz minimalna oštećenja.

U poređenju sa peglom, ovo je mnogo brže i praktičnije rešenje, tako da ne čudi što je eklektična četka Ghd Glide brenda rasprodata u roku od tri nedelje od lansiranja.

Takođe je najprodavanija četkica na poznatom sajtu Amazon i ima više od 4.800 pozitivnih recenzija! Osim što štiti kosu od oštećenja jer sadrži keramičku tehnologiju sa jonizatorom, ova četka odlično zaglađuje kosu, ali i postiže neverovatan volumen, pa je idealna za tanku kosu beživotnog izgleda.

četka.PNG
amazon 

Pored tanke kose, ova četka je pogodna i za gustu kovrdžavu kosu, kada želite da je s vremena na vreme ispravite. Kod guste kose potrebno je podeliti na nekoliko pramenova, a dovoljno je svaki pramen proći četkom tako da bude savršeno ravan. Četkicu možete kupiti po trenutno sniženoj ceni od 129 evra, što je odlična prilika da dopunite zalihe novim uređajem koji će vam sigurno biti od velike koristi!

Bonus video

feniranje, kosa, četka za feniranje Instagram/milena.stefanovaa