5 JEDNOSTAVNIH FRIZURA KOJE SU OSVOJILE INSTAGRAM: Eksperimentišite sa trendy dodacima za kosu za chic look

Donosimo vam pet frizura za leto 2023 koje su već omiljene na Instagramu!

Iza svake dobre frizure bez volumena stoji genijalan trik s TikToka!
Instagram 

Pored nove odeće koju dodajemo u našu garderobu, nova sezona nam donosi i nove beauty lookove. Pored šminke, tu su frizure, a fashion i beauty trendseterke na Instagramu već nose nekoliko frizura koje će ovog jeseni biti pravi hit.

Šik i opuštene frizure inspirisane onima iz 90-ih, pored frizure oblikovane na specifičan način, uključuju i razne ukrase za kosu, poput simpatičnih i praktičnih šnala i svilenih marama.

Frizura sa uvijenim krajevima prema spolja

Ariana Grande, Kim Kardašijan i Ema Šamberlejn svi vole ovu jednostavnu i elegantnu frizuru iz 90-ih u modernizovanoj verziji. Frizuru je lako postići bilo kojim toplim alatom za oblikovanje i lakom za kosu koji će je zadržati na mestu.

Frizura sa uvijenim krajevima prema spolja.
Instagram 

Pletenice od prednjih pramenova kose

Ova frizura je spremna za tren i može se lako napraviti tako što ćete prednje pramenove odvojiti i isplesti u tanke pletenice.

Pletenice od prednjih pramenova kose
Instagram 

Zalizana punđa

Ova frizura punđa je popularna već nekoliko sezona, a i ove jeseni biće omiljena elegantna frizura. Ovu raznovrsnu frizuru možemo napraviti niže ili više na glavi, sa ili bez razdjelka, kako god nam više odgovara s obzirom na dužinu i tip kose.

Zalizana punđa.
Instagram 

 U videu u nastavku pogledajte kako da je kopirate:

Zalizana punđa tiktok/danivassallo

Marame za glavu

Frizura sa dodatkom marame je trendi i lak način da "ukrotite" neposlušnu kosu i napravite šik frizuru. Marame raznih boja, dezena i dužina mogu se stilizovati na mnogo načina i učiniti frizuru potpuno personalizovanom.

Marame za glavu.
Instagram 

Frizura sa šnalom

Lagana, praktična i šik, frizura sa šnalom je jedna od favorita svih uticaja mode i lepote, a prilikom uređivanja frizure sa šnalom, kosa se može složiti u podignutu frizuru sa dodatkom raspuštenih prednjih pramenova.

Frizura sa šnalom.
Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1