Pored nove odeće koju dodajemo u našu garderobu, nova sezona nam donosi i nove beauty lookove. Pored šminke, tu su frizure, a fashion i beauty trendseterke na Instagramu već nose nekoliko frizura koje će ovog jeseni biti pravi hit.

Šik i opuštene frizure inspirisane onima iz 90-ih, pored frizure oblikovane na specifičan način, uključuju i razne ukrase za kosu, poput simpatičnih i praktičnih šnala i svilenih marama.

Frizura sa uvijenim krajevima prema spolja

Ariana Grande, Kim Kardašijan i Ema Šamberlejn svi vole ovu jednostavnu i elegantnu frizuru iz 90-ih u modernizovanoj verziji. Frizuru je lako postići bilo kojim toplim alatom za oblikovanje i lakom za kosu koji će je zadržati na mestu.

Frizura sa uvijenim krajevima prema spolja.
Instagram 

Pletenice od prednjih pramenova kose

Ova frizura je spremna za tren i može se lako napraviti tako što ćete prednje pramenove odvojiti i isplesti u tanke pletenice.

Pletenice od prednjih pramenova kose
Instagram 

Zalizana punđa

Ova frizura punđa je popularna već nekoliko sezona, a i ove jeseni biće omiljena elegantna frizura. Ovu raznovrsnu frizuru možemo napraviti niže ili više na glavi, sa ili bez razdjelka, kako god nam više odgovara s obzirom na dužinu i tip kose.

Zalizana punđa.
Instagram 

 U videu u nastavku pogledajte kako da je kopirate:

Zalizana punđa tiktok/danivassallo

Marame za glavu

Frizura sa dodatkom marame je trendi i lak način da "ukrotite" neposlušnu kosu i napravite šik frizuru. Marame raznih boja, dezena i dužina mogu se stilizovati na mnogo načina i učiniti frizuru potpuno personalizovanom.

Marame za glavu.
Instagram 

Frizura sa šnalom

Lagana, praktična i šik, frizura sa šnalom je jedna od favorita svih uticaja mode i lepote, a prilikom uređivanja frizure sa šnalom, kosa se može složiti u podignutu frizuru sa dodatkom raspuštenih prednjih pramenova.

Frizura sa šnalom.
Instagram