Ono što se nalazi iza svake dobre frizure, nebitno koliko ležerna ili pak glamurozna bila, je volumen. Činjenica jeste da nema dobre frizure bez raskošnog volumena, a ako je vaša kosa tanka i beživotnog izgleda, onda ovaj viralan trik za stilizovanje kose morate isprobati!

Volumen uz pomoć lokni bez toplote.
Instagram 

Moramo priznati da smo do sada probali pregršt trikova za stilizovanje kose, od kojih su neki bili uspešni, dok bi za neke najradije voleli da ih nikada nismo ni testirali. Posebno atraktivni trikovi na društvenim mrežama, u prvom redu TikToka, vezani su za stilizovanje kose bez korišćenja toplih uređaja, poput figara ili pegle. Iako je reč o učinkovitim uređajima koji zaista naprave željenu razliku, moramo priznati da retko kada imamo vremena da stojimo ispred ogledala i stilizujemo kosu.

Ovaj način kreiranja željene frizure izbegavamo i zbog toga što je poprilično štetan po kosu zbog izlaganja visokim temperaturama. S druge strane, metode u kojima se ne koriste topli uređaji za kreiranje željene frizure su genijalan odabir jer ne oduzimaju puno vremena te najčešće zahtevaju bazične alate za samo stilizovanje kose.

Tako se kao poslednji hit na TikToku izdvojila frizura koja izgleda kao da ste celo jutro proveli u omiljenom frizerskom salonu, a za koju vam je potreban par čarapa i savitljivih uvijača. Kako biste svaki korak u kreiranju ove frizure odradili bez greške, u nastavku smo izdvojili viralan TikTok video koji će uneti volumen u baš svaku kosu, brzo i jednostavno!

Uvijanje kose bez toplote Tiktok/yeshipolitoo