Volumen i izgled gustine su nešto što svi želimo da postignemo prilikom oblikovanja kose. Ponekad nije važno što je kosa previše tanka ili slaba, već spoljni uticaji jednostavno sabotiraju dobru frizuru. Da biste rešili taj problem, jednostavno morate posegnuti za nekim od proizvoda koji imaju za cilj da stvore volumen u kosi!

Važno nam je da proizvodi kosi daju volumen budu i hranljivi i ostavljaju celokupan utisak zdrave i sjajne kose. Uz inovacije u proizvodima za negu kose i lepote, danas zaista imamo na raspolaganju pregršt različitih formula i vrsta proizvoda među kojima će svako moći da pronađe ono što mu odgovara. Izdvojili smo tri proizvoda koji su se pokazali kao idealni saveznici kada je u pitanju volumen. To je klasičan i proveren izbor - pena za kosu. Sa formulama sa ceramidima i peptidima, kao što je Kerastase pena, ujedno će ojačati i zagladiti kosu.

Pored pena, možete se odlučiti i za sprejeve koji će vam dati teksturu i volumen. Svideće vam se jer je primena veoma jednostavna, a rezultati su odmah vidljivi. Na kraju, pomenućemo pudere za volumen. Mala količina ovog proizvoda je dovoljna za transformaciju vaše kose, posebno kod korena. Takođe, ovaj proizvod je dobro imati pri ruci prilikom oblikovanja jednostavnih frizura, poput punđe ili visokog repa. U nastavku potražite proizvode koji su se pokazali kao najbolji izbor u nekoj od ovih kategorija!