Dolaskom zime videli smo da se neke poznate zvezde, poput Kim Kardašijan i Margo Robi okreću nešto tamnijim bojama kose pa nije ni čudo da su ove sezone brinete došle na svoje.

A svu raskoš smeđe kose naglasiće upravo najpoželjnija boja kose za jesen i zimu - Candlelit smeđa. Dakle, radi se o smeđoj kosi koja izgleda kao da je mestimično uhvatila svjtlost, tačnije toplu svetlost sveća odakle je i dobila ime. Zvuči idealno, posebno u prazničnom proizvodu.

Smeđa kosa je često asocijacija na dosadnu i sigurnu opciju, ali s candlelit efektom uverili smo se u suprotno. Jako nežni pramenovi koji su tek nekoliko nijansi svetliji od osnovne boje toliko će razigrati kosu i dati joj slojevitost i dimenziju. Stalna prisutnost svetlijih sjajnih delova u kosi, učiniće da ona uvek izgleda zdravo i snažno.

Zahvaljujući delikatno uklopljenim svetlijim delovima, boja izgleda toplo i reflektirajuće, a pramenovi postavljeni u okvir lica koži će dati zdrav sjaj.

boja kose koja će obeležiti 2023 godinu
Instagram 

Najbolje od svega je što je ovakva boja izrazito jednostavna za održavanje i uvek će izgledati glamurozno bez previše truda. Toplina koja je osnova ovog trenda, čini nam se idealna za zimske jesece.

A u nastavku otkrijte trik za savršene lokne koje možete postići bez upotrebe toplote:

Genijalan trik za raskošne lokne i to bez upotrebe toplote Tiktok/asianndra