Ako ste raspoloženi za novu frizuru, ali ne znate u kom pravcu da krenete, uvek se možete osloniti na horoskop da odluči... Barem iz zabave! Da li je to kratak bob, smeli pixie rez ili možda bob dužine do ključne kosti? U nastavku vam predstavljamo najbolje frizure prema horoskopskim znacima, a verujemo da će vas kombinacija frizura i horoskopa sigurno zabaviti ili možda inspirisati novom idejom za promenu imidža.

Škorpija - "meki" blunt bob

Škorpije se opisuju kao odlučna, moćna, intuitivna i lojalna, ali ih je lako pogrešno shvatiti. Iako spolja mogu izgledati grubo, oni su zapravo nežni. Za njih je idealan bob sa "mekim" krajevima, koji karakterišu pramenovi iste dužine, ali "tupo" isečeni. Sa sobom nosi dozu seksepila, elegancije i jednostavnosti.

Strelac - pixie rez

Za optimistične, slobodoumne, motivisane, za Strelčeve se kaže da samouvereno prate sopstveni stil, a ne trendove, pa im svaka frizura „odgovara“. Ako možda imate želju da probate nešto odvažno, onda je pixie rez savršen izbor.

Jarac - bob do ključne kosti

Za Jarčeve se kaže da su lojalni, praktični, brižni i tradicionalni, pa vole da razmotre sve opcije pre nego što se ošišaju. Praktičan rez koji sa sobom donosi mnoge mogućnosti stilizovanja je bob dužine ključne kosti. Idealan je kompromis ako želite kraću trendi frizuru, ali ne prekratku kako biste je ipak mogli vezati u rep.

Vodolija - naglasak na prirodnoj teksturi

Originalni i nezavisni, za Vodolije se kaže da prate sopstveni ritam. Iako u svakom trenutku znaju šta se nosi, neće dozvoliti da im trendovi diktiraju izbor. Biraju prirodne, opuštene frizure sa teksturom u prvom planu, tako da se kovrdže, lokne ili talasi suše na vazduhu i imaju pomalo popularan i poželjan neuredan prizvuk.

Ribe - zavese-šiške

Ribe se opisuju kao saosećajne, ljubazne, pažljive i nežne, pa su „meke” frizure, poput zavesa-šiške, idealne za njih. Podsećaju na sedamdesete godine prošlog veka, a imaju moć da omekšaju crte lica, pa su odličan izbor, pogotovo ako niste spremni na tipične šiške i razmišljate o promeni.

Ovan - messy shag

Avanturistički, samopouzdani, odlučni i impulzivni, za Ovnove su kao stvorene buntovnije frizure što messy shag čini njihovim savršenim izborom. Kombinujte ih sa slojevima u kosi koji će joj dati volumen, a možete se poigrati i efektnim bojama.

Bik - frizura midi dužine

Pouzdan, racionalan, pun ljubavi i postojan, Bik traži šik, bezvremenski i klasičan stil. Idealan izbor su frizure srednje dužine koje su lepe i nikada ne izlaze iz mode. Uz redovnu negu i upotrebu maski za kosu, takva frizura će ostaviti i utisak luksuza u kosi.

Blizanci - francuski bob

Blizanci se opisuju kao svestrani, radoznali, inteligentni i brzi, pa će se tako ponašati prema svojoj kosi. Rado će se poigrati smelim krojevima i bojama, među kojima se ističe francuski bob. Radi se o "radikalnom" rezu do jagodica, upotpunjenom šiškama koje prelaze preko obrva, što izgleda veoma šik!

Rak - šiške sa strane

Emocionalni, empatični, osetljivi i prijateljski raspoloženi, za Rakove su opuštene frizure koje se lako održavaju. Tu se ističu šiške sa strane, za koje Glamour piše da su savršene za Rakovu ličnost i izgledaju jednako dobro kada se nose puštene ili u repu.

Lav - "griva" u kosi

Lavovi su opisani kao velikodušni, otvoreni i ponosni, a njihova idealna frizura je "griva" u kosi koju prati mnogo, mnogo slojeva.

Device - bob do vilice

Vredne, kreativne i pedantne, Device su u potrazi za elegantnim verzijama. Ultraprecizan bob dužine do vilice je lep i uredan, kao da je napravljen za njih.

Vaga - duga i glamurozna kosa

Vage se opisuju kao diplomatične, šarmantne i idealistički nastrojene, a vole nešto nežno i romantično poput dugih, sjajnih talasa koji donose dašak glamura u kosi.

Pročitajte još: BOB FRIZURE KOJE SU SAMO ZA PLAVUŠE: Jedini stilovi sa kojima nećete izgledati "tetkasto", već gotovo 10 godna mlađe

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer