Ove godine beauty svetom dominirale su različite frizure, od boba i njegove duže verzije, loba, do različitih verzija frizura sa šiškama i raščupanih stilova.

U ovoj zimskoj sezoni ,za kraj godine, izdvojila se jedna frizura namenjena dugoj kosi, a reč je o nežnoj verziji obožavane frizure talasa. Inspirisana ženstvenim francuskim stilom, „Francuski novi talas” frizura su sofisticirani i meki talasi sa manje izraženom teksturom od klasičnih talasa.

Irina Šajk sa novom frizurom.
Instagram 

Poznate zvezde kao što su Dua Lipa, Irina Šajk, Kloi Kardašijan i Prijanka Čopra već su nosile ovu frizuru, a ne sumnjamo da će ovaj elegantni izgled nastaviti da se širi.

Prijanka Čopra nosi talase u kosi.
Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Opuštenija verzija talasa koji daju blago raščešljani efekat i veći utisak prefinjenosti od klasičnih, beachy talasa. Ovu frizuru možemo nazvati savršeno nesavršenom sa divnim sjajem i minimalnim trudom održavanja koji zahteva, što je čini odličnim izborom za zimu.

Irina Šajk sa frizorom inspirisanom francuskinjama.
Instagram 

Iako je prvenstveno namenjena dužoj kosi, to ne znači da ne možete isprobati ovu frizuru nestrukturiranih i mekih talasa i ako imate kraću kosu. Ova frizura će joj taman dodati sofisticiranu teksturu kojoj težimo!