Trendovi dolaze i odlaze, ali jedna frizura već godinama ne silazi sa trona. Govorimo, naravno, o bobu.

Različite verzije boba iz godine u godinu su veliki hit zahvaljujući činjenici da se radi o frizuri koja sa sobom donosi pozitivnu promenu i svežinu u izgledu.

Bliži nam se ulazak u 2023. godinu, na koju mnogi gledaju kao na priliku za promene i neke nove početke. Jedna od promena na koju će se mnogi odvažiti je i promena frizure. Bob frizura može biti sjajna opcija, a sedam njegovih verzija koje će biti vrlo popularne u narednom periodu pogledajte u nastavku.

1. Shag bob

Glavna karakteristika ove frizure je upadljivi, slojeviti stil šišanja. Dolazi u ravnim dužinama, a jedna od popularnih verzija je i shag bob.

2. Veliki bob

Vrlo je jednostavno - veliki bob je bob koji se može pohvaliti volumenom, baš kao na fotografiji ispod.

3. Tupi bob

Tupo ošišani bob je kraća frizura koju karakteriše ravan rez. Ova frizura bez stepena je jedna od najpopularnijih verzija boba.

4. Bob pod uglom

Radi se o asimetričnoj frizuri koja je spreda duža, a pozadi kraća, zahvaljujući čemu se stavlja dodatni naglasak na lice.

5. Francuski bob

Francuski bob karakteriše dužina kose do usana i prepoznatljivi puni krajevi sa šiškama koje prekrivaju obrve.

6. Bob + zavese šiške

Zavesa šiške su vrlo popularne jer se lako mogu skloniti s lica. Ovo su šiške zbog kojih najmanji broj žena požali nakon šišanja, a u kombinaciji s bobom izgledaju sjajno.

7. Duži slojeviti bob

U nazivu frizure sve je rečeno. Radi se o dužoj, slojevito ošišanoj verziji boba koja izgleda sjajno i odlična je opcija za sve koji se boje prekratko ošišane kose.