Bob frizure definitivno su na tronu najpopularnijih, a ovaj trend nastavlja se i tokom zime. Zapravo, čini se da se jedna frizura posebno izdvojila jer ima sličan efekat kao što facelift ima na lice, odnosno čini kosu podmlađenom, zdravom, a vama vraća mladolikost i svežinu. 

U pitanju je box bob koji se pojavio na radaru trendseterki još tokom proleća, a sada se, tokom zime, vraća u punom sjaju. Ovakav tip frizure izuzetno je lak za održavanje i "trpi" sve vrste stilizovanja i aksesoara. 

To znači da ga možete nositi ravno isfeniranog, ili samo "izgužvati" sa malo pene, ili pak, za mekši look - uviti figarom ili bilo kojom tehnikom bez toplote.

Za sve sa izduženim oblikom lica, box bob sa šiškama je savršena frizura.
screenshoot/instagram 

Takođe, fantastično izgleda uz aksesoare poput traka za kosu, rajfova ili šnala, ili pak uz šešire i beretke koji će ove zime biti "must" kada je u pitanju stilizovanje.  

Sjajna frizura za tanku kosu

Ono što box bob izdavaja od drugih je i to što vizuelno daje osežaj punoće, te je idealan izbor za tanku, beživotnu kosu. Takođe može izgledati stvarno veoma seksi i zanosno kad se krajevi stilizuju u formu neurednog vala.

Najbolja stvar kod box boba je njegova svestranost - može se ošišati na specifičan način tako da pristaje svakom specifičnom obliku lica. Možeš isprobati stil sa šiškama ako imaš duže lice, a ako je tvoj oblik lica malo zaobljeniji, frizeri preporučuju duže prednje pramenove.

Bilo kako bilo, samo je na vama da pronađete stil koji vam najviše odgovara, i budite sigurni da ćete ove zime nositi najpoželjniju frizuru koju it devojke obožavaju.