Nina Badrićsa razlogom važi ne samo za jednu od natalentovanijih pevačica na ovim prostorima, već i za damu čiji stil žene obožavaju. Svako njeno izdanje izazove lavinu pozitivnih komentara, a svaki detalj je pažljivo izabran. Naravno, i njena šminka i frizure uvek prate stilsku priču, te smo pevačicu mogli da vidimo i sa loknama i talasima, punđama, ravno isfeniranu, a veoma je malo eksperimentisala i kada je u pitanju sama boja.

Zato je sve iznenadila njena najnovija promena koja je na prvu "kupila" sve i posevno oduševila pripadnice "lepšeg" pola. Naime, Nina je kosu skratila i ponela neodoljiv bob, a primetno je i da je sama boja nešto tamnija. 

Nina Badrić promenila je frizuru.
Instagram 

Pevačica nakon promene izgleda daleko mlađe i svežije, tim pre i što je kosu uvila u krupne lokne koje su dale frizuri dodatni volumen. Novu frizuru je "prošetala" sa bombastičnim autfitom. 

Nina Badrić pojavila se u štepanoj jakni koja je hit sezone.
Instagram 

Najpre se pojavila u neodoljivoj crvenoj štepanoj jakni koja je glavni hit sezone, a potom je pozirala u crveno-belom kompletu neobičnog dezena i u vrtoglavim potpeticama.

U oba izdanja izgledala je kao milion dolara, a komplimenti nisu izostali, ali se čini da je ovog puta ipak frizura bila ta koja je "zvezda". 

Nina Badrić ošišala se na bob.
Instagram 

Inače, ovakav bog izuzezno je zahvalan jer se lako održava i brzo stilizuje, te je dovoljno da ga "izlomite" peglom na par mesta da dobijete messy, a opet šik look. 

Lako se uvija i "hladnim" metodama, trakama i fiklerima, i dobro pristaje svima, nevezano za teksturu ili gustinu kose, te nema sumnje da će mnoge dame iskopirati Nininu novu frizuru koja sa razlogom ne silazi sa trona najppularnijih ove jeseni.

Kako stilizovati pariški bob Instagram/thehairbros

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!