Svaka sezona donosi neke nove trendove, kako u svetu odeće tako i u svetu frizura. I dok su neki spremni na eksperimentisanja, drugi će trendove prihvatiti samo ako se mogu uvrstiti u kategoriju onih stvari koje uvek izgledaju dobro i nikad ne izlaze iz mode.

Kada su u pitanju frizure, jedna od onih koja će i ove jeseni biti veliki hit, ali i jedna od onih koje žene biraju iz sezone u sezonu je kosa srednje dužine sa šiškama.

Takozvani lob u kombinaciji sa šiškama je moderni klasik u svetu frizura. Kosa srednje dužine laska svima pa je nose žene u svim decenijama života, a šiške su dodatak koji joj daje dozu šika.

lob sa šiškama ove sezone je in
Shutterstock 

Kada je u pitanju stil šišanja prolazi sve, od ravne do slojevito ošišane kose. Sjajna stvar s kosom srednje dužine je ta što svako može pronaći opciju koja najbolje pristaje njegovom tipu kose.

zendaja je nosila lob sa šiškama
Shutterstock 

Kosa srednje dužine je svestrana, ne zahteva previše održavanja, kada vam smeta možete je skupiti u rep, a u danima kada vam dosade šiške možete ih skloniti s lica pomoću traka za kosu. I sa šiškama se možete poigrati, pa zavisno o vašem stilu i ukusu, možete izabrati ravno sečene šiške, šiške-zavese ili bilo koju drugu opciju koja vam se najviše sviđa.

U svakom slučaju, ako ove jeseni želite imati frizuru s kojom ćete biti u trendu, ali i čija popularnost zapravo nikad ne prolazi odlučite se za kosu srednje dužine u kombinaciji sa šiškama.

emili ratajkovski sa lobom i šiškama
Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia 

Radi se o omiljenoj i prilagodljivoj frizuru mnogih slavnih dama, a u nastavku pogledajte kako možete stilizovati šiške:

Kako stilizovati zavesa šiške? TikTok/ @millanef