NI VERNE PLAVUŠE JOJ NISU ODOLELE: Pevačica promenila boju kose koja preti da postane hit jeseni

Jesen je idealno vreme za promene, a pevačica Marina Tadić odlučila je da potpuno promeni imidž i ofarba svoju plavu kosu.

Marina Tadić
Print Screen / Instagram 

Kada hladniji meseci nastupe, definitivno je da većina žena posegne za toplijim, tamnijim nijansama kada je reč o kosi. Ipak, retko koja plavuša se usudi da promeni boju svoje kose, jer kako kažu - jednom plavuša, uvek plavuša.

To ne važi i za pevačicu Marinu Tadić koja je sve oduševila promenom imidža. Nakon što je odlučila da pokrene biznis, pevačica je preduzela još jedan korak kada je fizički izgled u pitanju.

Iako je prepoznatljiva po kratkoj plavoj kosi, Marina je godinama eksperimentisala sa različitim nijansama pramenova, ali ovoga puta je odlučila da svoju kosu ofarba u tamno.

marina tadic
Print Screen / Instagram 

I dok su prošlu godinu pretežno obeležili svetli tonovi, nova sezona ponovno otkriva našu 'tamnu stranu'.

Najpoželjnije nijanse su one u rasponu od tamne boje kafe pa sve do potpuno crne. A pravilo koje vlada je: što tamnije to bolje.

Nijanse bogatih i intenzivnih smeđih i crnih tonova podsećaju na crnu šoljicu kafe. Budući da tamne boje kose mogu istaći bledu put, dobra ideja je upotrebiti tople boje prilikom šminkanja i uvek staviti rumenilo i bronzer kako biste svom tenu dali malo svežine.

Osim ove čokoladne nijanse koja postaje trend ove jeseni, stručnjaci su naveli još nekoliko boja, koje ove godine doživljavaju veliku ekspanziju.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši