Kada hladniji meseci nastupe, definitivno je da većina žena posegne za toplijim, tamnijim nijansama kada je reč o kosi. Ipak, retko koja plavuša se usudi da promeni boju svoje kose, jer kako kažu - jednom plavuša, uvek plavuša.

To ne važi i za pevačicu Marinu Tadić koja je sve oduševila promenom imidža. Nakon što je odlučila da pokrene biznis, pevačica je preduzela još jedan korak kada je fizički izgled u pitanju.

Iako je prepoznatljiva po kratkoj plavoj kosi, Marina je godinama eksperimentisala sa različitim nijansama pramenova, ali ovoga puta je odlučila da svoju kosu ofarba u tamno.

marina tadic
Print Screen / Instagram 

I dok su prošlu godinu pretežno obeležili svetli tonovi, nova sezona ponovno otkriva našu 'tamnu stranu'.

Najpoželjnije nijanse su one u rasponu od tamne boje kafe pa sve do potpuno crne. A pravilo koje vlada je: što tamnije to bolje.

Nijanse bogatih i intenzivnih smeđih i crnih tonova podsećaju na crnu šoljicu kafe. Budući da tamne boje kose mogu istaći bledu put, dobra ideja je upotrebiti tople boje prilikom šminkanja i uvek staviti rumenilo i bronzer kako biste svom tenu dali malo svežine.

Osim ove čokoladne nijanse koja postaje trend ove jeseni, stručnjaci su naveli još nekoliko boja, koje ove godine doživljavaju veliku ekspanziju.