FOILAYAGE - NOVA POPULARNA TEHNIKA BOJENJA KOSE: Laka za održavanje, a odlazak frizeru samo jednom godišnje

Foilayage je nova popularna tehnika bojenja kose, a rezulatati su fantastični

Vučji rez je najpretraživanija frizura na internetu u 2021. godini koja daje volumen tankoj kosi.
Instagram 

Kada je pojam balayage ušao u naše živote, činilo se da su nam se sve želje ispunile: prirodni sjaj za smeđu i plavu kosu bio je glavni termin u frizerskom salonu, jer ova francuska tehnika zahteva raštrkane svetlucave pramenove za razliku od njihove klasične verzije koja je bila intenzivna i sezala je od korena do krajeva.

Sada nova tehnika, foilayage, preti predvodnicima balayage-a, obećavajući da će zadržati efekat sunca na vašoj kosi mnogo duže i prirodnije.

Šta je foilayage?

To je savršena tehnika između balayage i tradicionalnih pramenova sa aluminijumskom folijom, koja daje prirodan sjaj kosi. Izbor palete bronzanih i zlatnih nijansi idealan je za osvetljavanje i davanje topline svakoj boji kose, dok je izbor nijansi sa hladnim tonovima ono što vam je potrebno za moderniji i poseban rezultat.

Balayage VS Foilayage

U obe tehnike, kolorista slobodnom rukom stvara razbacane pramenove po celoj dužini kose. Razlika je u tome što su istaknuti pramenovi umotani u foliju, tako da konačni rezultat izgleda svetlije. Razlika u odnosu na klasične pramenove je u tome što refleksije ovde ne polaze od korena, a često čak i ne dosežu krajeve.

Jedna od njegovih velikih prednosti je ta što, baš kao i balayage, daje prirodan rezultat i oprašta „odsustva“ iz frizerskog salona.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši