Ako ste u potrazi za frizurom oko koje se nećete morati previše truditi, bob je uvek dobar izbor. Radi se o frizuri kojoj niko ne može narušiti popularnost poslednjih nekoliko godina.

Prednost boba je i ta što dolazi u raznim oblicima i dužinama. Može biti do ključne kosti ili kraći, može biti slojevit ili tup i to je samo mali deo opcija, a nove stalno stižu.

Za jesen pred nama stigla je i nešto odvažnija verzija boba u kojoj su spojeni “crop” bob popularan 90-ih i francuska vezija boba – rezultat je neodoljivi “ušuškani” bob kog odlikuje istovremeno mekana i oštra tesktura.

On je istovremeno hrabar, sladak i lagan za održavanje.

Radi se o modernoj verziji francuskog boba. Ušuškani bob još je kraći i “bezobrazniji”, idealan za sve kojima je dosadila duža kosa.

Ako i sami razmišljate o šišanju, vašem frizeru objasnite da želite oštar bob koji seže do vaših usana, sa slojevima na kraju koji će stvoriti mekoću. Ova frizura sjajno izgleda u kombinaciji sa zavesa šiškama koje će dodatno uokviriti lice, ali neka budu dovoljno duge da ih možete po potrebi staviti iza uha. 

Naravno, pre šišanja, razgovarajte s vašim frizerom, a ako vam da zeleno svetlo, frizura u nastavku je ona koju biste mu trebali pokazati.