U moru različitih brendova koji nude svoje nove mirise u poslednje vreme, bilo nam je potrebno da napravimo selekciju i izdvojimo najbolje za prelaznu sezonu.

Dakle, ukoliko ste zainteresovani da čujete koje parfeme svi trenutno dodaju u svoje online korpe, nastavite da čitate za sve detalje. Nakon što smo uporedili recenzije, došli smo do best of liste parfema za ovu sezonu.

Mi smo uzbuđeni što ćemo ažurirati našu listu parfema i spremno dočekati prelaznu sezonu i jesen.

1. Le Labo Santal 33

Popularnost ovog parfema nije iznenađenje. Kultni miris sadrži note toplog i drvenog ambroksa, kože i mošusa, u kombinaciji sa cvetnim, puderastim irisom i ljubičicom. Proizvođač garantuje dugotrajnost mirisa na koži, ali i same parfemske vode.

Le Labo Santal 33
screenshoot/fragrantica.com/ 

2. Molecule 01

Ovaj parfem je zaista nešto posebno - to je ono što je poznato kao 'miris kože', jer sadrži hemikaliju pod nazivom Iso E Super koja ga čini drugačijim na svakom ko ga nosi. Zanimljivo je da svi koje pitamo kažu da je Molecule 01 parfem za koji dobijaju najveći broj komplimenata, pa ako volite nešto malo čistije i prirodnije, toplo vam preporučujemo upravo ovaj miris.

Molecule 01
screenshoot/fragrantica.com/ 

3. Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62

Možda ste čuli za ovaj brend zahvaljujući čuvenoj Bum Bum kremi za telo, ali i sprejevi za telo istoimenog brenda su jednako dobri. Ovaj kombinuje note pistaća, badema, slane karamele i sandalovine, čineći miris koji podseća na najslađi dezert.

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62
sephora 

4. Love Don't Be Shy

Kilianov sada već čuveni miris je poput onog osećaja zaljubljivanja i svih emocija koje dolaze uz to. Sadrži svež cvet narandže i akord belog sleza, koji su izbalansirani toplim amberom i puderastom ružom.

Love Don't Be Shy
www.fragrantica.com 

5. Van Cleef and Arpels - Neroli Amara

Parfimer Quentin Bisch objašnjava: „Za ovu kreaciju, pokušao sam da pojačam sve amblematične aspekte koji Neroli čine tako izuzetnim. Zato sam kombinovao Orange Blossom Absolute sa triom citrusnog voća – limunom iz Italije, mandarinom i bergamotom."

Van Cleef and Arpels - Neroli Amara
belodore.rs