Pre nekoliko godina naše omiljene bočice našli smo ne samo u drogerijama i parfimerijama, već i u ponudi popularnih high street brendova, od kojih je glavni Zara.

Za one ne upućene, nije tajna da Zara inspiraciju crpi iz najpopularnijih luksuznih parfema koji se mogu naći na policama parfimerija. O nekim primercima se već pročulo, a o poslednjem koji je došao u fokus javnosti zaintrigiraće sve ljubitelje cvetno-voćnih mirisa.

Tako se u centru pažnje našao Zara parfem Applejuice, koji se, bez obzira na nove kolekcije parfema, i dalje ističe kao jedan od favorita brenda. Ovaj cvetno-voćni parfem, kreiran 2012. godine, u visokim notama krije jabuku, grejpfrut i narandžu, dok srednje note otkrivaju ljubičicu, božur i jasmin, a donje note su mošus, sandalovina i kedari neodoljivo podsećaju na Chanel Chance Eau Tendre miris.

Pored odličnog odnosa cene i kvaliteta, Zara parfem se može pohvaliti postojanošću na koži. Možda ne onoj kakvu ima parfem sa Chanel potpisom, ali u svom domenu svakako impresivnu.

Zarin parfem Applejuice je kopija Chanelovog.
ZARA 

Činjenica je da parfemi igraju veliku ulogu u svakodnevnoj modi, pa su retke situacije u kojima napuštamo dom bez omiljenog mirisa na koži. Dobro odabran parfem može reći mnogo o vama, te je zbog toga važno izabrati miris koji će najbolje oslikavati vašu ličnost i karakter, ali i koji će ostaviti neodoljiv trag gde god da krenemo...

Ako volite ovaj kultni miris i tražite njegovu pristupačniju verziju, onda je ovo definitivno parfem za vas!

 Bonus video

Zara parfem koji je kopija Armanijevog Tiktok/fragrance.dictionary