Francuskinje su od stila, od odeće do noktiju, i znaju da neuredni nokti mogu u trenu da pokvare njihov celokupan utisak. Francuskinje veoma brinu o svojim noktima i drže se bezvremenskih boja, svetlo roze, krem i tamno crvene.

Lepota Francuskinja je zbog njihovog varljivog laissez-faire pristupa. Prirodno osušena kosa ili naizgled nepromišljeno vezana u rep, blistava koža sa dodatkom rumenila, crvenog ruža ili ajlajnera, a nokti čisti i, što je najvažnije, elegantni.

Ako želite da poboljšate svoj stil manikira, obratite se slavnom nail artistu Tomu Bachiku, koji je na Instagramu naučio pratioce „French Girl Mani“ koju je na dodeli nagrada Critics Choice Awards nosila Michelle Williams.

Francuski manikir Instagram/tombachik

Za početak, Tom Bachik preporučuje uredan manikir, koji je prvi korak za sve njegove istaknute nokte i koji poštuje prirodan oblik nokta uz zadržavanje njegove skromne dužine. Nakon pripreme ruku (hidratacije i masaže), pripremite nokte za novu nijansu lakom od 90% alkohola, a zatim zaštitnim i glatkim osnovnim premazom. Dva tanka sloja crvenog gel laka prekrijte bogatim završnim slojem top coata. 

Krajnji rezultat? Savršen oblik i klasična nijansa su očigledne osnove, ali za Toma Bachika, uredni nokti i negovana koža je ključ za zaista bezvremenski manikir za francuske devojke.