Hrvatska pevačica Jelena Rozga jedna je od najpopularnijih u svojoj zemlji i regionu. Ova dama modna je inspiracija mnogim ženama, a ništa drugačija situacija nije i kada je reč o njenoj nezi.

S obzirom na to da ne postoji žena koja ne želi lepo da miriše i svojim parfemom ostavi utisak, nismo mogli a da se ne zapitamo koja je omiljena nota Jelene Rozge. Kako je otkrila, ona bira jake mirisne note, a godinama je verna jednom parfemu. Reč je o parfemu Dior Hypnotic Poison.

"Parfem preko 20 godina uvek i samo Dior Hypnotic Poison", istakla je Rozga za Index.hr najdraži miris kojem je verna dugi niz godina.

jelena rozga godinama je verna jednom parfemu
Instagram 

Hypnotic Poison od Dior je amber gurmanski miris za žene. Ovaj parfem predstavljen je 1998. Hypnotic Poison, a kreirao ga je Enik Menardo i Kristijan Dasolier.

Gornje note su kokos, šljiva i kajsija; srednje note su palisander, jasmin, kim, tuberoza, ruža i đurđevak, dok su bazne note vanila, badem, sandalovo drvo i mošus.

Bočica ovog parfema veoma je elegantna, prati je stil i boja originalnih izdanja, i savršena je za kozmetički točić i tašnu.

Dior Hypnotic Poison
www.fragrantica.com 

 A u nastavku otkrijte Zarine parfeme koji mirišu poput luksuznih:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease