DA LI STE IKADA VIDELI MANIKIR KOJI VIŠE OZNAČAVA LETO? Hit je na Instagramu i u salonima, a daje morski akcenat

Zadržite leto 2022 što je duže moguće uz divan manikir sa školjkama!

Nokti sa školjkama za leto 2022
Instagram 

Nećete često videti reljefni manikir koji ne prelaze granicu dobrog ukusa, a teško ih je zamisliti kao opciju sa kojom nesmetano obavljamo svakodnevne aktivnosti.

Ali da neke suptilnije verzije mogu da izgledaju veoma šik, potvrđuje i manikir, koji je idealan za letnje i morske dane koji su pred nama. Manikir, koji liči na spoljašnjost školjke, dolazi u raznim verzijama, a posebno su interesantne one sa biserima u dizajnu.

Jedan od onih manikira koji je gotovo nemoguće napraviti kod kuće (osim veoma spretnih!) i koji zahteva veštinu, može poslužiti kao savršen podsetnik na leto i more, ali i način da se zadrži bezbrižan osećaj najtoplije sezone što je duže moguće.

Najlepši primer ovog reljefnog manikira uočili smo u vizuelnim prikazima američke nail umetnice koja je na svom profilu objavila i kratak tutorijal:

Manikir za leto 2022 Instagram/banicured_

Dok duži nokti u obliku badema uz ovaj "morski" manikir spadaju u smeliju verziju trenda, možete pronaći i veliki broj suptilnijih koji će školjku staviti samo na jedan nokat kao akcenat.

Ako ste zaintrigirani ovim noktima koji traže da leto ostane što duže, potražite inspiraciju u nastavku:

Instagram Manikir za leto 2022 sa detaljima školjke.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši