Nećete često videti reljefni manikir koji ne prelaze granicu dobrog ukusa, a teško ih je zamisliti kao opciju sa kojom nesmetano obavljamo svakodnevne aktivnosti.

Ali da neke suptilnije verzije mogu da izgledaju veoma šik, potvrđuje i manikir, koji je idealan za letnje i morske dane koji su pred nama. Manikir, koji liči na spoljašnjost školjke, dolazi u raznim verzijama, a posebno su interesantne one sa biserima u dizajnu.

Jedan od onih manikira koji je gotovo nemoguće napraviti kod kuće (osim veoma spretnih!) i koji zahteva veštinu, može poslužiti kao savršen podsetnik na leto i more, ali i način da se zadrži bezbrižan osećaj najtoplije sezone što je duže moguće.

Najlepši primer ovog reljefnog manikira uočili smo u vizuelnim prikazima američke nail umetnice koja je na svom profilu objavila i kratak tutorijal:

Manikir za leto 2022 Instagram/banicured_

Dok duži nokti u obliku badema uz ovaj "morski" manikir spadaju u smeliju verziju trenda, možete pronaći i veliki broj suptilnijih koji će školjku staviti samo na jedan nokat kao akcenat.

Ako ste zaintrigirani ovim noktima koji traže da leto ostane što duže, potražite inspiraciju u nastavku:

Instagram Manikir za leto 2022 sa detaljima školjke.