Vreme je za promenu beauty navika! Sa dolaskom toplih dana jedan od najvažnijih twista odnosi se na odlaganje jakih parfema koji opterećuju kožu i okretanju ka laganim i osvežavajućim mirisnim notama.

Ukoliko želite da odete korak dalje i da se u potpunosti oslobodite intenzivnih mirisa u letnjim mesecima tokom dana možete potpuno odbaciti parfeme i da rezervišete njihovu upotrebu samo za večernje izlaske.

Kao adekvatnu zamenu možete koristiti parfemska mleka i ulja ili body mistove koji će obezbediti celodnevni neodoljivi mirisni trag na vašoj koži. Njihova dodatna prednost je u tome što ga možete koristiti od glave do pete.

losion koji menja parfeme.
Unsplash/Ava Sol 

U zavisnosti od afiniteta možete koristiti mleko ili ulje za telo što je odličan način da nahranite vašu kožu, a da pritom i lepo mirišete. Većina vodećih parfema na tržištu ima i svoje alternative u vidu mleka za telo, ulja ili mista tako da ne morate da se odričete omiljene mirisne note već samo izaberite drugi proizvod.

Za razliku od mleka ili ulja, mistovi ne hidriraju kožu u toj meri, ali zato ostavljaju jači mirisni trag te ih devojke sa masnom kožom mogu koristiti direktno dok se onima sa suvom kožom prvo preporučuje nanošenje mleka za telo.

U našoj galeriji izdvojili smo 7 losiona koji vam tokom letnjih meseci mogu zameniti parfeme.

giorgio armani, narciso rodriguez Losioni sa parfemskim mirisom su idealan izbor tokom leta!