SLIKE I SNIMAK KOJI SU POTRESLI JAVNOST: Fudbaler ujeo devojku za lice i pretukao je, ona skočila sa balkona da se spasi

Slavni fudbaler Šakil Mekdonal osuđen je nakon što je pretukao svoju devojku, a ono što je zabrinjavajuće je da je u prošlosti uradio istu stvar.

Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Pre nekoliko meseci, svet je potresla vest da je Šakil Mekdonal, nekadašnja "zvezda"  Birmingema i Derbi Kautina, nakon noćnog izlaska, pod izgovorom ljubomore, napao svoju devojku i naneo joj teške telesne povrede.

Prvo joj je po izalasku iz noćnog kluba prišao i bacio je na pod, da bi je potom naterao da uđe u taksi, udario joj šamar a potom je i ugrizao. No, nasilje se tu nije zaustavilo. 

Kada su stigli do njenog stana, nastavio je da se iživljava nad devoijkom, gušio ju je, govorio kako će je "uspavati" dok ju je tukao, a nesrećna devojka se spasila skokom sa terase sa trećeg sprata.

Kao povod za ovo Mekdonald je naveo njen navodni "flert" sa kolegom iz vatrogasne stanice u kojoj je radila.

"Zgrabio je moj telefon, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Razbio mi je glavu o betonski zid. Tada sam pala na pod", rekla je ona u ispovesti.

"Četiri puta sam pokušavala da dođem do daha. Uspela sam da se oslobodim, prebacila sam nogu na pod, istrčala i vrisnula ime svog sina, protrčala kroz dnevnu sobu i kuhinju na balkon jer vrata nisu bila zaključana i skočila", rekla je ona.

Njen pad je slomio jedan od balkona ispod, a prvi joj je pomogao komšija koji je u tom trenutku bio napolju i pušio cigaretu.

UPOZORAVAMO – snimak je uznemirujućeg sadržaja:

Mekdonald je prošle nedelje osuđen na dve godine i osam meseci zatvora nakon što je priznao da je bivšoj naneo telesne povrede i da ju je davio. No to nije ono najstrašnije.

Najjezivije od svega je to što je ovaj fudbaler već bio osuđen za nasilje 2017. kada je na sličan način napao bivšu devojku Ejmi Bekli.

facebook/Amy Louise Beckley 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"POVREDIO MI JE KIČMU, A ONDA ME JE DAVIO PRED ĆERKOM!" Surova ispovest Nataše koja je preživela porodično nasilje  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!