Kristijan Noboa, fudbalski vezista iz Ekvadora, optužen je da je krvnički pretukao svoju devojku Keviam Kazo nakon što ga je uhvatila u prevari. Kako prenose strani mediji, ona ga je navodno zatekla u krevetu spavaće sobe sa dve prostitutke usred seksualnog čina, nakon čega je poludela i "izazvala njegov bes", - nakon čega ju je brutalno pretukao.

Podsetimo, Noboa je fudbaler koji trenutno igra za ruski Soči, a 37-godišnjak je trenutno dobio više medijske pažnje zbog ovog skandala nego tokom cele profesionalne karijere. Keviam, lepa plavuša sa kojom je bio u vezi, javno ga je optužila za prevaru, ali i za nasilje, a kao dokaz objavila je fotografije na kojima se jasno vide podlivi i masnice. 

Keviam Kazo objavila je video gde se vide masnice.
Instagram 

Kako kaže, fudbalera je uhvatila u prevari te ga suočila s njegovim postupcima, a on je na njenu, više nego opravdanu ljutnju, odgovorio agresijom te ju je i tako dodatno ponizio.

Keviam tvrdi da ju je bivši udario u lice i telo svom snagom najmanje 10 puta, a dodala je i kako ovo nije prvi njegov agresivni ispad. Ona je i sama bivša fudbalerka, a danas je fitness trenerka. U prošlosti je ćutala o nasilju koje trpi, ali sada je odlučila nakon svega da je dosta, te je izašla u javnost. Inače, Keviam je ujedno i majka dvojice sinova i jedne ćerke, a upravo je sinove dobila u vezi s Noboom.

O svemu se oglasio i prozvani fudbaler koji je demantovao svoju djevojku. Noboa tvrdi kako je ona bila pijana i sve izmislila, te kako je nije niti tukao, niti prevario.

"Bila je pijana i ljuta. Te noći nisam bio s njom, već u drugom hotelu u Dubaiju. Nikoga nisam prevario i nikoga nisam tukao. Svi znaju da nisam takva osoba. Uvek sam ljubazan prema ljudima. Ovo je jako teška situacija, ne bih nikome poželio da bude u njoj", pravdao se Noboa, a istraga će tek utvrditi šta je prava istina. 

kristijan noboa prebio je keviam kazo.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!