Unakaženo žensko telo bivšemanekenke Rebeke Landrit pronađeno je kraj puta u Americi. Kako strani mediji prenose, Rebeka je ubijena vatrenim oružijem, a u telu je nađeno 18 metaka. 

Rebeka se bavila modelingom, učestvovala je na izborima za mis i bila odlična violinistkinja.

Radila je revije visoke mode, pojavljivala se u brojnim reklamama, časopisima, piše u njenoj biografiji. Policija je tokom istrage u Rebekinom zadnjem džepu pronašla papirić sa imenom. Upravo taj papirić je bio ključan da se otkrije ubica. Reč je o računu, a  bio je potpisan imenom Trejsi Rolins, prenosi "People".

Policija je krenula u potragu i ubrzo su našli vozača kamiona sa tim imenom, u čijoj kabini su pronađene mrlje od krvi i čaure, iako je Rolins pokušao da sve očisti izbeljivačem, pišu merički mediji.

Rebekino telo ostavljeno je kraj puta sa 18 rana od metaka. Imala je rane na glavi, vratu, grudima i rukama. Kako pišu američki mediji, verovatno je ubijena samo nekoliko sati pre nego što je ostavljena kraj puta.

„Laknulo nam je“, rekao je brat Džordž za PennLive. „To ne olakšava osećaj gubitka. Njena porodica ju je volela. Ništa od ovoga je ne vraća. Važno je da ona dobije pravdu“, dodao je on Istraga o razlozima ubistva je u toku.