Pre nekoliko meseci, svet je potresla vest da je Šakil Mekdonal, nekadašnja "zvezda"  Birmingema i Derbi Kautina, nakon noćnog izlaska, pod izgovorom ljubomore, napao svoju devojku i naneo joj teške telesne povrede.

Prvo joj je po izalasku iz noćnog kluba prišao i bacio je na pod, da bi je potom naterao da uđe u taksi, udario joj šamar a potom je i ugrizao. No, nasilje se tu nije zaustavilo. 

Kada su stigli do njenog stana, nastavio je da se iživljava nad devoijkom, gušio ju je, govorio kako će je "uspavati" dok ju je tukao, a nesrećna devojka se spasila skokom sa terase sa trećeg sprata.

Kao povod za ovo Mekdonald je naveo njen navodni "flert" sa kolegom iz vatrogasne stanice u kojoj je radila.

"Zgrabio je moj telefon, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Razbio mi je glavu o betonski zid. Tada sam pala na pod", rekla je ona u ispovesti.

"Četiri puta sam pokušavala da dođem do daha. Uspela sam da se oslobodim, prebacila sam nogu na pod, istrčala i vrisnula ime svog sina, protrčala kroz dnevnu sobu i kuhinju na balkon jer vrata nisu bila zaključana i skočila", rekla je ona.

Njen pad je slomio jedan od balkona ispod, a prvi joj je pomogao komšija koji je u tom trenutku bio napolju i pušio cigaretu.

UPOZORAVAMO – snimak je uznemirujućeg sadržaja:

Mekdonald je prošle nedelje osuđen na dve godine i osam meseci zatvora nakon što je priznao da je bivšoj naneo telesne povrede i da ju je davio. No to nije ono najstrašnije.

Najjezivije od svega je to što je ovaj fudbaler već bio osuđen za nasilje 2017. kada je na sličan način napao bivšu devojku Ejmi Bekli.

Ejmi Luiz Bekli je već jednom bila napadnuta.
facebook/Amy Louise Beckley 

Bonus video:

"POVREDIO MI JE KIČMU, A ONDA ME JE DAVIO PRED ĆERKOM!" Surova ispovest Nataše koja je preživela porodično nasilje Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!