Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo da imamo trećeg vrhunskog komentatora nagradnog takmičenja Oslobodi svoje misli! Pokreni diskusiju i osvoji vrhunski odmor na planini! 

Rang lista

1. Korisničko ime Sumadinac91,
mejl: marinkovic*****@gmail.com, broj komentara: 1288

2. Korisničko ime 1mladen1,
mejl: ***********.mladen@ymail.com, broj komentara: 1158

3. Korisničko ime xtreme,
mejl: bozidar********@outlook.com, broj komentara: 924

ČESTITAMO!

A mi, igramo se još samo jednu nedelju - zato neka te tvoji komentari i pokrenute diskusije vode do pobede i sjajnog odmora na planini. Pravila su ista, najveći broj postavljenih i odobrenih komentara ispod različitih članaka - osvaja.

Ne zaboravite, danas u ponoć počeo je poslednji nagradni ciklus, a broj broj komentara od prethodnih nedelja se poništava odnosno ne računa u tekućoj nedelji. Na taj način svi imaju jednake šanse da osvoje nagradu u svakom krugu takmičenja.

Sledećeg pobednika, i poslednjeg, proglašavamo 13. septembra u 12h, a komentari se broje sve do utorka u ponoć.

Šta možeš osvojiti?

Poklon vaučer za Gorski Hotel & Spa na Kopaoniku podrazumeva dva noćenja u Superior sobi na bazi polupansiona (doručak i večera) za dve osobe, kao i upotrebu spa centra i ostalih besplatnih sadržaja koje hotel ima na raspolaganju. Hotel poseduje sopstvenu garažu i parking koji će biti besplatan za dobitnike.

Vaučer se može iskoristiti bilo kojim danima u nedelji do 30.10.2023. godine.

Promo Foto Galerija Gorski Hotel & Spa

Ostanite s nama i pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa vestima o nagradnom takmičenju, kao i svim budućim aktivostima i novostima.