Ovog leta ćemo obradovati četvoro učesnika koji ostave najveći broj komentara boravkom u hotelu "Gorski Hotel & Spa" na Kopaoniku.

Tokom naredne četiri nedelje, počevši od 16. avgusta, želimo da obradujemo naše najaktivnije čitatelje i to one koji ostave najveći broj komentara ispod različitih članaka na našem portalu. Jednostavno je - oslobodite svoje misli, pišite nam ispod članaka, učestvujte u diskusijama na različite teme - a mi ćemo to nagraditi.


Šta možeš osvojiti?

Poklon vaučer za Gorski Hotel & Spa na Kopaoniku podrazumeva dva noćenja u Superior sobi na bazi polupansiona (doručak i večera) za dve osobe, kao i upotrebu spa centra i ostalih besplatnih sadržaja koje hotel ima na raspolaganju. Hotel poseduje sopstvenu garažu i parking koji će biti besplatan za dobitnike.

Vaučer se može iskoristiti bilo kojim danima u nedelji do 30.10.2023. godine.

Kako da učestvuješ?

Isprati ova tri jednostavna koraka:

1. KORAK - Kreiraj svoj profil na WANTED.RS

2. KORAK - Čitaj Wanted tekstove, komentariši, učestvuj u diskusijama ispod članaka.

3. KORAK - Napiši što više komentara i stigni do vrha rang liste! 

Uslovi nagradnog konkursa:

Pravila nagradnog takmičenja - Wanted x Gorski

Za komentarisanje je potrebno da imaš profil i korisničko ime. Komentari su anonimni, a ti biraš pod kojim korisničkim imenom ćeš se registrovati.

I korak:  Kreiraj svoj WANTED profil sa imejl adresom koju zaista koristiš, jer će dobitnici biti kontaktirani putem iste imejl adrese.

II korak: Čitaj naše tekstove, komentariši i učestvuj u diskusijama (svaki komentar mora biti odobren od strane tima naših moderatora - nećemo objavljivati komentare koji nisu u skladu sa Uslovima korišćenja ili nemaju nikakvu vrednost).


Uputstva za učešće - važno je da znaš:

Dakle, budite brzi jer počinjemo sa brojanjem od 16.8.2023. sve do 12.9.2023.

Svake srede, u 12h, naredne četiri nedelje, utvrđujemo po jednog učesnika koji ima najveći broj postavljenih i odobrenih komentara tokom te nedelje.

Važno je da znate da se komentari svake nedelje iznova broje tako da svi imaju jednake šanse da osvoje poklon u jednoj nedelji. Isti učesnik ne može osvojiti poklon više puta.

Učesnik koji osvoji poklon-nagradu biće kontaktiran putem imejl adrese koju je ostavio prilikom registracije, radi prikupljanja ličnih podataka i kontakt informacija, kako bi blagovremeno obavestili Gorski Hotel & Spa o pobednicima.

Ukoliko se pobednik ne odazove u roku od 48h, nagradu za tu nedelju osvaja učesnik sa sledećim najboljim rezultatom u broju obajavljenih komentara.

Takođe, svake nedelje će, nakon isteka vremena predviđenog za komentarisanje, biti objavljena rang lista učesnika sa brojem objavljenih komentara wanted.mondo.rs.

OTVORI WANTED PROFIL

O hotelu Gorski Hotel & Spa

Nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika. Uređen tako da odiše pravi planinski mir, vrhunski komfor i nenametljivi luksuz u svakom detalju. Gostima hotela na raspolaganju su otvoreni i zatvoreni bazen, uz spa bar i pogled na vrhove Kopaonika. Iskusite čitav svet sauna, masaža i mogućnosti fitness centra, a birani gastronomski specijaliteti regionalne i internacionalne kuhinje vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim.

Postoje mesta čiju magiju osetite odmah.

Promo Promo

#gorskihotel

#kopaonik