Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo da imamo drugog vrhunskog komentatora nagradnog takmičenja Oslobodi svoje misli! Pokreni diskusiju i osvoji vrhunski odmor na planini!

Rang lista

1. Korisničko ime 1biljana1,

mail: biljanast************@gmail.com, broj komentara: 508


2. Korisničko ime Toro,

mail: sip********@gmail.com, broj komentara: 498


3. Korisničko ime Tanja,

mail: taj******@gmail.com, broj komentara: 488


4. Korisničko ime kacka96, mail: katar*********@hotmail.com, broj komentara: 259

A mi, igramo se još samo dve nedelje - zato neka te tvoji komentari i pokrenute diskusije vode do pobede i sjajnog odmora na planini. Pravila su ista, najveći broj postavljenih i odobrenih komentara - osvaja.

Ne zaboravite, svake srede u ponoć započinje novi nedeljni nagradni ciklus, čime se broj komentara od prethodnih nedelja poništava i ne računa u tekućoj nedelji. Na taj način svi imaju jednake šanse da osvoje nagradu u narednom krugu takmičenja.

Sledećeg pobednika proglašavamo 06. septembra u 12h, a komentari se broje sve do utorka u ponoć.

Šta možeš osvojiti?

Poklon vaučer za Gorski Hotel & Spa na Kopaoniku podrazumeva dva noćenja u Superior sobi na bazi polupansiona (doručak i večera) za dve osobe, kao i upotrebu spa centra i ostalih besplatnih sadržaja koje hotel ima na raspolaganju. Hotel poseduje sopstvenu garažu i parking koji će biti besplatan za dobitnike.

Vaučer se može iskoristiti bilo kojim danima u nedelji do 30.10.2023. godine.

Promo Foto Galerija Gorski Hotel & Spa

Ostanite s nama i pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa vestima o nagradnoj igri, kao i svim budućim aktivostima i novostima.